Vragen betreffende reservering en verblijf

Reservering en betaling

Hoe kan ik mijn reservering betalen?

Je kunt veilig inloggen en online betalen via mijnBuitenplaatsoudendijke.nl.
Je kunt dan betalen via Ideal of betalen door een overschrijving van je eigen bank . 

Welke betalingstermijn hanteren jullie?

We verzoeken je de eerste helft binnen 1 week na boeking te voldoen en de 2e helft 6 weken voor aankomst.

Kan ik elke dag aankomen?

Je kunt op iedere dag aankomen.  Wel geldt een minimaal verblijf van 3 nachten, bij feestdagen 4 nachten. Ook dient de boeking in het hoogseizoen aan te sluiten op een eerdere of latere boeking (of met minimaal 3 nachten er tussen).

Wat is inbegrepen bij huur en wat niet?

In de prijs zijn de eindschoonmaak, opgemaakte bedden, 1 handdoek per persoon en een keukenhanddoekset inbegrepen. Bijkomende kosten omvatten een borg van EUR 125 en de energiekosten die boven het gemiddelde normale gebruik uitkomen. Honden zijn welkom en de kosten zijn EUR 6,- per hond per nacht.

Wat zijn jullie huurvoorwaarden?
Lees  hier  meer over onze huurvoorwaarden.

Zijn wij aangesloten bij een vereniging van recreatieondernemers?

Ja, wij zijn aangesloten bij de HISWA-RECRON

Wat kost annuleren?

In het kort: meer dan 6 weken voor aankomst, je betaalt 30% van de reissom en minder dan 6 weken voor aankomst, je betaalt 100 % van de reissom.

Kan ik een annuleringsverzekering bij jullie afsluiten? 

Je kunt gebruik maken van onze annuleringsverzekering. De kosten zijn 5,5 % van de reissom + 3,50 euro verzekeringskosten en 21% assurantiebelasting over het gehele bedrag. Wil je meer informatie over de annuleringsverzekering, kijk dan hier.  Een samenvatting van de verzekering vind je in de verzekeringskaart . In de polisvoorwaarden staat uitgebreid informatie waarvoor je wel en niet verzekerd bent.

Graag wil ik langer dan 3 weken een bepaalde Buitenplaats boeken, hoe kan dit? 

Voor het boeken van langere verblijfsperioden helpen we je graag telefonisch of per mail bij de receptie.

Aankomst en verblijf:

Hoe laat kan ik inchecken?

Op je aankomstdag ben je vanaf 15.00 uur welkom en kun je de accommodatie betrekken door middel van je toegangscode. Ben je wat vroeger dan kun je alvast de omgeving gaan verkennen.  Lekker even uitwaaien op het strand of een ijsje eten in Renesse. We verzoeken jullie op de dag van vertrek voor 10.00 uur uit te checken. 

Vroeger inchecken( vanaf 13.00 uur)of later uitchecken( tot 12.00 uur) kan wanneer de vakantiewoning beschikbaar is. Wij vragen hier een vergoeding voor van €25.

Is het mogelijk om te verlengen?

Het is mogelijk om je reservering vlak voor/tijdens je verblijf te verlengen. Dit is natuurlijk alleen mogelijk wanneer er voldoende beschikbaarheid is.

Accommodatie

Is er ook een parkreglement?

Wij hebben ook een parkreglement, hier kun je er meer over lezen.

Zijn er huisdieren toegestaan in de accommodatie?

In verschillende Buitenplaatsen zijn huisdieren toegestaan. Er zijn ook Buitenplaatsen met een omheinde tuin. We vragen je je huisdier bij de reservering op te geven. De kosten zijn EUR 6,- p.h.p.n. 

Mag ik roken in de vakantiewoning?

Al onze Buitenplaatsen zijn rookvrij, dus wij verzoeken je niet binnen te roken. Rook je buiten dan vragen we je de sigaretten op te ruimen.

Welk type koffiezetapparaat is er in mijn chalet?

Bij alle Buitenplaatsen kun je koffie zetten. Er is een filterkoffiezetapparaat, een Nespresso of Senseo beschikbaar. Heb je geboekt dan ontvang je direct de toegangscode voor de informatiemap. Daarin staat ook de inventarislijst waarop je kunt zien welk type koffiezetapparaat aanwezig is.

Is er een oven aanwezig?

In alle Buitenplaatsen is een oven aanwezig.

Kan ik gebruik maken van wifi? 

Je kunt in ons gehele park gebruik maken van wifi, dit is geheel kostenloos. De code van het chalet staat op het informatievel dat op tafel ligt.

Is er een kinderbedje en/of kinderstoel aanwezig?

In je vakantiewoning is niet standaard een kinderbedje en een kinderstoel aanwezig.  Je kunt een kinderbedje en/of kinderstoel huren bij ons.

Review

 

Hoe laat ik weten hoe ik mijn verblijf op de Buitenplaats heb ervaren? Je kunt andere gasten helpen met je review. Door ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van onze Buitenplaats. Ieder jaar kiezen wij uit de vele reviews de meest bijzondere en leukste. De winnaars krijgen 3 nachten in een van onze Duindakchalets aangeboden.
Je kunt een review schrijven op:

Mocht je vraag er niet bij staan, neem dan gerust contact met ons op!  Dat kan telefonisch maar je kunt ook mailen naar: info@buitenplaatsoudendijke.nl