Rust en Ruimte

De rust en ruimte van het Zeeuwse land zijn de inspiratiebron voor heerlijk ontspannen op Buitenplaats Oudendijke. Hier leef je met de geur van de zee, de zuivere lucht, de stilte van het grasland, de weidsheid van het landschap en de geluiden van de dieren om je heen. Dat alles omringd door de uitgestrekte Schouwse Polder. De dynamiek van de seizoenen bepaalt hier het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving geven de sfeer. Van zonnige stranddagen tot uitwaaien onder prachtige wolkenluchten in de polder. Op Buitenplaats Oudendijke is de natuur overal rondom je. En gaan de luxe en comfort van je chalet samen met duurzaamheid en respect voor het milieu.
 

Autovrij

Op Buitenplaats Oudendijke zijn vijf parkeerlocaties. Hierdoor is er altijd een parkeerplaats op loopafstand van je chalet. Het is niet mogelijk in de tuin bij je chalet te parkeren. Heb je veel bagage of zijn je boodschappen zwaar? Dan kun je gratis gebruik maken van een van de bagage-karretjes.

Een zee van ruimte

Een zee van ruimte

Wij weten dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is het ons doel om onze gasten op een eigentijdse manier te laten genieten van ruimte en comfort. Onze zeven hectare grote buitenplaats ademt ruimte, rust en ontspanning. De 89 plaatsen staan vrij in het landschap en de streekeigen Zeeuwse hagen bieden je de beschutting en privacy die je nodig hebt. Dat maakt Buitenplaats Oudendijke tot een plek van niets hoeven, de wind door je haren voelen en liggen in het gras om eindeloos te kijken naar de wolken die voorbij gaan.

Dus verken vanuit je eigen chalet de duinen en prachtige dorpjes van Schouwen-Duiveland. Trek je terug met een boek of laat de wind je hoofd leegmaken op de stranden dichtbij. Kom buitenspelen in de natuurlijke speeltuin, proef lokale producten en haal kruiden en groenten uit de moestuin om zelf mee te koken. 

Op Buitenplaats Oudendijke vind je geen geplande verrassingen of gebaande paden. Wel ervaar je in alles aandacht voor kleine dingen, die zorgen voor een welkom gevoel van thuiskomen.

Een zee van ruimte op Buitenplaats Oudendijke

Een zee van ruimte !

Een zee van ruimte op Buitenplaats Oudendijke. Ons park is ruim opgezet met veel gras, hagen en bomen. Je vindt er ook bloemen, zowel op het park als in de bloemen-pluk-tuin aan de rand van het park.

Voor de gasten is het altijd weer genieten om hier te zijn.