Ons idee

Meisje in kruiwagen

Historie

Ruim vijftig jaar geleden plaatste ik de eerste caravans in de toenmalige boomgaard. Het was de tijd waarin de eerste toeristen het eiland Schouwen-Duiveland ontdekten. De boomgaard is gerooid en de eerste caravans van toen zijn bijna allemaal vervangen door luxe chalets. De kinderen van toen zijn inmiddels met hun gezin bij ons te gast. Ik vind het leuk te zien dat ze blijven terugkomen én dat mijn dochter het familiebedrijf met zoveel enthousiasme voortzet. 

Nico van de Stolpe

margreet 2020 bloemen

Rust en Ruimte

Als klein meisje vond ik de weidsheid van het Schouwse platteland vanzelfsprekend. Inmiddels weet ik dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is ruimte voelen en stilte ervaren steeds mijn uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Buitenplaats Oudendijke. Het is een plek van niets moeten, de wind door je haren voelen en op blote voeten over het gras lopen. Je bent van harte welkom!

Margreet van de Stolpe

entree

Goed om te weten

  • Op Buitenplaats Oudendijke kiezen we bewust voor weinig verlichting op het park. De sterren zijn 's nachts prachtig zichtbaar, maar het kan ook héél donker zijn. Onze sleutels zijn daarom voorzien van een zaklampje, zodat je de weg altijd gemakkelijk kunt vinden.
  • De wegen naar onze chalets gaan veelal over gras. Op regenachtige dagen en in de winter is het handig daar bij de keuze van je schoenen rekening mee te houden. 
  • Ons park is autovrij. We hebben handige bagagekarretjes om je spullen uit te laden en mee te nemen naar het chalet. De auto blijft staan op een van de centrale parkeerterreinen.