Ons idee

Meisje in kruiwagen

Historie

Ruim veertig jaar geleden plaatste ik de eerste caravans in de toenmalige boomgaard. Het was de tijd waarin de eerste toeristen Schouwen-Duiveland ontdekten. De boomgaard is gerooid en ook de eerste bewoners zijn bijna allemaal vertrokken. Inmiddels zijn de kinderen van toen met hun gezin bij ons te gast. Ik vind het leuk te zien dat ze terugkomen én dat mijn eigen kinderen het familiebedrijf met zoveel enthousiasme voorzetten. 

Nico van de Stolpe

margreet 2020 bloemen

Rust en Ruimte

Als klein meisje vond ik de weidsheid van het Schouwse platteland vanzelfsprekend. Inmiddels weet ik dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is ruimte voelen en ervaren steeds mijn uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Buitenplaats Oudendijke. Het is een plek van niets moeten, de wind door je haren voelen en op blote voeten over het gras lopen. Je bent van harte welkom!

Margreet van de Stolpe

entree

Goed om te weten

  • Op Buitenplaats Oudendijke kiezen we bewust voor weinig verlichting op het park. De sterren zijn 's nachts dan prachtig zichtbaar maar het kan dan ook heel donker zijn. Onze sleutel is daarom voorzien van een zaklampje zodat u de weg altijd gemakkelijk kunt vinden.
  • De wegen naar onze chalets gaan veelal over gras. Op regenachtige dagen en in de winter is het handig daar bij de keuze van de schoenen rekening mee te houden.