Buiten koken op de buitenplaats

The Bastard of de Pizza oven: buiten koken wordt een feest

Buiten koken voor iedereen, het hele jaar door met The Bastard of met onze Pizza oven

The Bastard 
Het allergrootste verschil met een "gewone" BBQ zit ’m vooral in hoe mals het vlees of de vis is. Het is onovertroffen kwaliteit en dat proeft iedereen. The Bastard is veelzijdig: in de winter slowcook je bijvoorbeeld beef in bier en in de zomer rook je een kip voor in de zomerse salade of gooi je samen met je vrienden wat goede burgers op de grill.
Zo makkelijk kan het zijn en altijd met die karakteristieke grillsmaak  van een vleugje houtskool. Verse kruiden kun je in de groentetuin plukken, aan de rand van het park. Tip: het lekkerste vlees haal je bij Vleesboerderij Boot.

the bastard

Buiten koken met the Bastard

Maak kennis met onze nieuwste aanwinst... The Bastard!
Een veelzijdige BBQ om te grillen en chillen, maar je kunt er ook mee bakken, roken of stoven. 
Ben je op zoek naar lekkere recepten, hier vind je er alvast een aantal.
The Bastard is te huur bij de receptie. Je kunt hem vanaf 11 uur bij ons ophalen en direct aan de slag. De huurprijs is € 30 per dag inclusief de brandstof.  

Heerlijk in de buitenlucht pizza bakken!

Pizza-oven 
Het bakken van handgemaakte pizza’s  in een echte buitenoven is heel leuk om te doen, vooral met kinderen. Zelf pizzadeeg maken is al een leuk klusje. Let op dat je de bodem heel dun houdt, zo worden de ingrediënten goed gaar en je bodem lekker knapperig. Iedereen belegt vervolgens zijn pizza met de dingen die hij lekker vindt en... bakken maar! Naast een heerlijke maaltijd zorgt de oven natuurlijk ook voor extra sfeer door de geur van versgebakken pizza en de warmte van het vuur. 

Tip: Italiaanse kruiden en de groenten van het seizoen kun je vinden in onze groententuin aan de rand van het park.

 
Pizzaoven

Pizza-oven

Je kunt de "buiten" pizza-oven bij de receptie huren. Je kunt hem vanaf 11 uur ophalen en direct aan de slag. De huurprijs is € 30 per dag inclusief de brandstof.  

Krijg je ook al zin om buiten gezellig met elkaar een eigen gemaakte pizza te bakken?