Speelpret

Speeltuin, speeltoestellen en... paardjes!

In de speeltuin kun je springen op de trampolines, een wedstrijd spelen op de pingpong-tafel of lekker bouwen in onze bouwplaats. Uiteraard ontbreken een speelhuisje en zandbak voor de allerkleinsten niet.

Op het park zijn skelters aanwezig die door de kinderen gratis gebruikt kunnen worden. 's Avonds graag weer terugzetten bij de receptie zodat alle kinderen ze kunnen terugvinden! 

Ook leuk: kijk bij onze pony's in de dierenweide. Jordy, Veronique, Eefje, Vera en Lieve vinden het heel gezellig als je komt kijken. Misschien kun je een mooie tekening van ze maken?

 

Voetballen, volleyballen en kabelbaan

Bij de receptie vind je een voetbalveld en volleybalveld.  In de noordoostelijke hoek van het park ligt een kabelbaantje over het water en zijn er echte waterpompen. Hier bouwen we in de lente een waterspeelterrein.

Ga op speurtocht in de natuur!

Op Buitenplaats Oudendijke bij de receptie kun je deze leuke zoekplaten halen. Ga samen onderweg en op ontdekkingstocht. Wat ben je tegengekomen? Je kunt aanvinken wat je hebt gezien.

In je chalet staat een leuk glazen potje waarin je je strandschatten kunt bewaren. Je mag dit potje na afloop mee naar huis nemen.

Leuk om te weten!

Weet je dit?

  • Hoeveel kg aardappelen heb je nodig voor 1 kg patat? 
  • En weet je welke groente er het meest gegeten wordt?

Ga naar buiten en kijk wat je allemaal kunt ontdekken.