Over de Buitenplaats

Buitenplaats Oudendijke in het kort

Buitenplaats Oudendijke is een vakantiepark met 89 buitenplaatsen. Het park is in 2013 aangelegd en is zeer ruim opgezet, groen en kindvriendelijk. Er is een bloemen-pluk-tuin en groentetuin, een dierenweide en naast een fijne speeltuin zijn er een voetbal- en volleybalveld. 
Je kunt met al je vragen terecht bij de receptie, we helpen je graag je verblijf zo prettig mogelijk te maken. Voor meer informatie over ons kleinschalige vakantiepark, kijk dan eens in onze brochure.

 

Praktische tips

Op het park is bewust weinig buitenverlichting aanwezig, hierdoor is het relatief donker zodat de prachtige sterrenhemel zichtbaar is. Op de kruispunten is wel richtverlichting aanwezig en je krijgt van ons een zaklampje bij de sleutel zodat je veilig je huisje kunt vinden. 

Om het gras netjes te laten blijven, staan er langs de wegen grijze paaltjes. Let op dat je hier in het donker niet over struikelt.

Bij aankomst op de Buitenplaats kun je de auto parkeren op één van de parkeerplaatsen. Op de parkeerplaats staan bagagekarretjes zodat je gemakkelijk je  bagage en boodschappen naar het huisje kunt brengen. 

Wij zijn een autoluw en eco-groen vakantiepark en willen de verkeersbewegingen zoveel mogelijk beperken en de kinderen de vrijheid geven veilig te fietsen, spelen en skelteren op het park.  

We hebben véél gras. Dit wordt natuurlijk netjes gemaaid, maar het gemaaide gras blijft liggen als meststof. In het voorjaar is dit soms zoveel dat je het ongemerkt mee naar binnen loopt. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

In de winter kan het terrein nat zijn. De toegang tot de chalets gaat veelal over gras, bij regen en nat gras is het handig om hier bij de keuze van je schoenen rekening mee te houden. Laarzen kunnen, ook voor een bos of strandwandeling, handig zijn.

Gratis WIFI  

Elke huisje heeft een eigen WIFI-router en daardoor is een hoge WIFI-snelheid van minimaal 50 Mbps gegarandeerd. Gebruik is onbeperkt en gratis bij huur van een van onze chalets. 

Drink water uit de kraan

Drinkwater

Het water uit de kraan op Buitenplaats Oudendijke is drinkbaar. Je hoeft dus geen flessen water te kopen. Wist je dat het Nederlandse kraanwater tot het lekkerste drinkwater van Europa behoort? Dat spaart weer plastic flessen uit.