Nu te koop

Buitenplaats 9

Succesvol verkocht!

 VERKOCHT !

Buitenplaats 9 is mooi gelegen op het rustigste gedeelte van de Buitenplaats.
Door de ligging en riante tuin van 335m2 biedt dit chalet veel privacy. Het 4 persoons-chalet is gebouwd in 2016 en met een woonoppervlakte van 75m2 heerlijk ruim.

De centrale hal geeft toegang tot zowel de woonkamer met keuken als de twee slaapkamers, de badkamer en het toilet. De openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot het zuidelijk gelegen houten vlonderterras dat onlangs van een veranda is voorzien. In combinatie met een windscherm zorgt het ervoor dat je ook op winderige en regenachtige dagen lekker buiten kunt zitten. De keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast met vriesvak. Er zijn 2 ruime slaapkamers met 2-persoonsbedden en voldoende kastruimte. De badkamer heeft een inloopdouche met wastafelmeubel en designradiator en er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met opbergruimte waar de CV-ketel, wasmachine & droger staan.

Dit chalet ziet er tiptop uit en wordt verkocht met complete inboedel.Het chalet dient een deel van het jaar te worden verhuurd (minimale verhuuropbrengst € 12.000). De eenmalige kosten voor de montage van een Ecogreenbox en een elektronische codeslot bedragen € 1.750,- excl. BTW.

Het chalet is per direct beschikbaar, dat wordt nog dit jaar genieten!

Bekijk hier de foto's en plattegrond van buitenplaats 9.

De vraagprijs voor Buitenplaats 9 bedraagt EUR 189.000 (incl. 21% BTW).
Er is huurrecht tot 31-12-2041.

Buitenplaats 67

Succesvol verkocht!

VERKOCHT

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet in 2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte. De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.
Bekijk hier alle foto's van Buitenplaats Oudendijke.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel (excl. witte kast in woonkamer) en is per direct beschikbaar.

De vraagprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt EUR 189.000 (incl. 21% BTW).