Nu te koop

Te koop Buitenplaats 67

Te koop Buitenplaats 67

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet is in  2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen.
Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging.
De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten.
De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte.
De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel en is per 1 april beschikbaar. De BTW kan worden verrekend, de buitenplaats wordt sinds 1 januari 2022 volledig verhuurd.
Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 67. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt € 195.000. Er is huurrecht tot 31-12-2043.
Heb je vragen en wil je graag Buitenplaats 67 bezichtigen?Mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met 0111-407889

Te koop Buitenplaats 52

Verkocht Buitenplaats 52

Verkocht !

Buitenplaats 52 is centraal gelegen, naast de speeltuin. Buitenplaats 52 is opgeleverd in het voorjaar van 2019. Dit ruime chalet van 60m2 heeft een terras op het zuiden en is geschikt voor 6 personen. Via de entree heb je toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met keuken.
Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het houten vlonder terras. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak.
Er zijn 3 slaapkamers (160 x 280, 140 x 280 en 320 x 245) met voldoende kastruimte.
De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel , er is een apart toilet.
Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine, droger en opbergmogelijkheden. Er is een directe toegang tot de parkeerplaats.

 

Te koop Buitenplaats 8

Verkocht ! Buitenplaats 8

Verkocht!

Buitenplaats 8 is gelegen aan de westkant van de Buitenplaats naast de pony-weide.De riante tuin van 335m2 heeft alle mogelijkheden om lekker tot rust te komen.Het chalet van 75m2  groot is gebouwd in 2017.
De centrale hal geeft toegang tot zowel de woonkamer met keuken als de slaapkamers, de badkamer, het toilet en de berging.
Door de openslaande deuren in de woonkamer sta je gelijk op het zeer royale, zuidelijk gelegen houten vlonderterras van 40m2.
De landelijke keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, 5 pits-gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast met vriesvak.
Er zijn 3 slaapkamers (allen met TV aansluiting) waarvan er momenteel één als inloopkast in gebruik is.De badkamer heeft een douche met wastafelmeubel en designradiator en er is een apart toilet.Aan de achterzijde van het chalet is de inpandige berging met opbergruimte, CV-ketel, wasmachine & droger. Dit chalet wordt verkocht met complete inboedel (exclusief fietsen en persoonlijke zaken).