Nu te koop

Op dit moment zijn er helaas geen buitenplaatsen te koop.

Ben je geïnteresseerd in een eigen Buitenplaats? Stuur ons dan een e-mail, we informeren je dan als er een buitenplaats te koop komt. 

Buitenplaats 67

Onder voorbehoud verkocht!

ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet in 2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte. De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.
Bekijk hier alle foto's van Buitenplaats Oudendijke.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel (excl. witte kast in woonkamer) en is per direct beschikbaar.

De vraagprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt EUR 189.000 (incl. 21% BTW).

Succesvol verkocht Buitenplaats 84

Verkocht!

SUCCESVOL VERKOCHT

Buitenplaats 84 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht. Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2014. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. De openslaande deuren geven toegang tot het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 35m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche met wastafelmeubel en designradiator, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.  De tuin van 335 m2 is volledig omheind.

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Dat wordt in de herfstvakantie direct genieten!

Bekijk hier de foto's en plattegrond van buitenplaats 84.

De vraagprijs voor Buitenplaats 84 bedraagt EUR 150.000 (incl. 21% BTW).
Er is huurrecht tot 31-12-2038

Succesvol verkocht!

Succesvol verkocht Buitenplaats 35

SUCCESVOL VERKOCHT

Buitenplaats 35 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht. Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2017. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 37m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.
De foto's van Buitenplaats 35 bekijk je hier

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Dat wordt in de herfstvakantie direct genieten!

De minimale verkoopprijs voor Buitenplaats 35 bedraagt EUR 155.000 (incl. 21% BTW)