Nu te koop

Te koop Buitenplaats 35

Te koop Buitenplaats 35

 

Buitenplaats 35 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht.
Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2017 maar ziet er als nieuw uit. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 37m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten.
De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Buitenplaats 35 is per direct beschikbaar.  

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 35. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 35  bedraagt € 179.000, incl. BTW.
Er is huurrecht tot 31-12-2042.

Heb je nog meer vragen of wil je Buitenplaats 35 graag bezichtigen? Stuur dan een mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met Margreet op 0111-407889. 
 

Buitenplaats 60 zu verkaufen

Te koop Buitenplaats 60

Buitenplaats 60 is een Polderdak-chalet en met haar bijna 50m2 een knusse Buitenplaats. Het chalet is compact èn comfortabel ingericht voor 4 personen. De keuken is van alle gemakken voorzien: er is een vaatwasser, combi-oven en koelkast met vriesvak. De  woonkamer / keuken heeft een eettafel, zithoek, tv en openslaande deuren naar het aansluitend terras met overkapping. Er is een inpandige berging met meterkast en CV. De tuin van 240 m2 is volledig omheind. In de badkamer is een ruime douche met wastafelmeubel en toilet. Er zijn twee slaapkamers (een met tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden) met kledingkast.

Buitenplaats 60 wordt verkocht inclusief meubelen en inventaris en heeft energielabel C. De BTW kan worden verrekend, Buitenplaats 60 wordt sinds de bouw in 2016 verhuurd.

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 60. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 60  bedraagt € 145.000. Er is huurrecht tot 31-12-2041. Heb je vragen en wil je graag Buitenplaats 60 bezichtigen? Mail dan naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met Margreet op 0111-407889.

Buitenplaats 16

Te Koop Buitenplaats 16

Verkocht!

Buitenplaats 16 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht. Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2013. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer en keuken. Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het grote zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 55m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche en wastafelmeubel, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, aansluiting wasmachine ed.

Het chalet is altijd privé gebruikt, de BTW kan derhalve niet worden verrekend. Het wordt verkocht exclusief inboedel en is dus helemaal naar eigen smaakt in te richten. Er dient een elektronisch slot gemonteerd te worden, de kosten daarvan zijn circa EUR 1000. Ex BTW

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 16.

De vraagprijs voor Buitenplaats 16  bedraagt € 139.000 (er is geen BTW te verrekenen)
Er is huurrecht tot 31-12-2038.