Jetzt im Verkauf

Te koop Buitenplaats 35

Zu verkaufen Buitenplaats 35

Buitenplaats 35 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht.
Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2017. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 37m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten.
De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Buitenplaats 35 is beschikbaar per 1 oktober 2023. Dat wordt in de herfstvakantie direct genieten!

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 35. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 35  bedraagt € 179.000, incl. BTW.
Er is huurrecht tot 31-12-2042.

Heb je nog meer vragen: mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met Margreet op 0111-407889. 
Wil je graag Buitenplaats 35 bezichtigen? Graag van te voren even een afspraak maken. Op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober is er open huis.

Buitenplaats 16

Verkauft Buitenplaats 49!

Verkocht!

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 49 is geschikt voor 4 personen en 55m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet is in  2019 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen.
Je komt binnen in de woonkamer met keuken en gezellige gashaard. Via de hal is er  toegang tot de slaapkamers en badkamer met toilet. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is.
De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezervak. Er zijn twee slaapkamers met voldoende kastruimte.
De badkamer heeft een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 240m2 groot en volledig omheind.

 

Te koop Buitenplaats 68

Verkauft Buitenplaats 68!

Verkocht!

Buitenplaats 68 is geschikt voor 7 personen en is 75m2 groot.
De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet is in 2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen.
Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met keuken en berging. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het noorden gelegen is. Aan de zuidkant is een tweede terras zodat je altijd lekker buiten kunt zitten.
De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte.
De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.

 

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel en is per 1 oktober beschikbaar. De BTW kan worden verrekend, de buitenplaats wordt sinds de bouw in 2019 volledig verhuurd.

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 68. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 68  bedraagt € 195.000. Er is huurrecht tot 31-12-2043. Heb je vragen en wil je graag Buitenplaats 68 bezichtigen?

Open Huis op zondag 2 juli tussen 11:30 en 16:00 uur (graag van te voren even een afspraak maken)

Heb je nog meer vragen: mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met Margreet op 0111-407889