Jetzt im Verkauf

Te koop Buitenplaats 49

Unter Vorbehalt verkauft !

Onder voorbehoud verkocht!

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 49 is geschikt voor 4 personen en 55m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet is in  2019 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Je komt binnen in de woonkamer met keuken en gezellige gashaard. Via de hal is er  toegang tot de slaapkamers en badkamer met toilet. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezervak. Er zijn twee slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 240m2 groot en volledig omheind.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel en is per 1 september beschikbaar. De BTW kan worden verrekend, de buitenplaats wordt sinds de bouw in 2019 volledig verhuurd.

Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 49. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 49 bedraagt € 179.000. Er is huurrecht tot 31-12-2043.
Heb je vragen en wil je graag Buitenplaats 49 bezichtigen?
De bezichtigingsdagen zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei. Graag even een afspraak maken zodat we ruim de tijd hebben om jullie het huis en park te laten zien.

Mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met Margreet op 0111-407889

Te koop Buitenplaats 67

Verkauft Buitenplaats 67

Verkauft!

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet is in  2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen.
Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging.
De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten.
De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte.
De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel en is per 1 april beschikbaar. De BTW kan worden verrekend, de buitenplaats wordt sinds 1 januari 2022 volledig verhuurd.
Bekijk hier de foto's en plattegrond van Buitenplaats 67. 

De vraagprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt € 195.000. Er is huurrecht tot 31-12-2043.
Heb je vragen en wil je graag Buitenplaats 67 bezichtigen?Mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl of bel met 0111-407889

Te koop Buitenplaats 52

Verkauft Buitenplaats 52

Verkauft!

Buitenplaats 52 is centraal gelegen, naast de speeltuin. Buitenplaats 52 is opgeleverd in het voorjaar van 2019. Dit ruime chalet van 60m2 heeft een terras op het zuiden en is geschikt voor 6 personen. Via de entree heb je toegang tot de slaapkamers en de woonkamer met keuken.
Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het houten vlonder terras. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak.
Er zijn 3 slaapkamers (160 x 280, 140 x 280 en 320 x 245) met voldoende kastruimte.
De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel , er is een apart toilet.
Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine, droger en opbergmogelijkheden. Er is een directe toegang tot de parkeerplaats.

Het chalet is beschikbaar per 1 februari en wordt geleverd inclusief complete inrichting (exclusief persoonlijke zaken: stoel, tafellamp, koffiezetapparaat, stofzuiger, dekbedden, BBQ en Ebike).

Het chalet zit niet in de BTW regeling, BTW is derhalve niet te verrekenen. Buitenplaats 52 dient deels te worden verhuurd.
Ten behoeve van de verhuur moet er een codeslot op de woning worden gemonteerd,  de kosten hiervoor zijn circa € 1.000. 
Het chalet is per 1 februari 2023 beschikbaar, dat wordt nog hele jaar genieten! De vraagprijs voor Buitenplaats 52 bedraagt € 160.000. Er is huurrecht tot 31-12-2044.