Jetzt im Verkauf

Zur Zeit stehen leider keine Chalets zum Verkauf.

Wenn Sie interessiert sind in einem eigenen Buitenplaats, bitte schicke uns eine Email, wir melden uns dann wenn ein Chalet zum Verkauf kommt.

 

Buitenplaats 9

Erfolgreich Verkauft Buitenplaats 84

SUCCESVOL VERKOCHT

Buitenplaats 84 is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht. Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2014. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. De openslaande deuren geven toegang tot het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 35m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een douche met wastafelmeubel en designradiator, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.  De tuin van 335 m2 is volledig omheind.

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Dat wordt in de herfstvakantie direct genieten!

Bekijk hier foto's buitenplaats 84.

De vraagprijs voor Buitenplaats 84 bedraagt EUR 150.000 (incl. 21% BTW).Er is huurrecht tot 31-12-2038

Buitenplaats 67

Erfolgreich Verkauft Buitenplaats 67

VERKOCHT

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet in 2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte. De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.
Bekijk hier alle foto's van Buitenplaats Oudendijke.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel (excl. witte kast in woonkamer) en is per direct beschikbaar.

De vraagprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt EUR 189.000 (incl. 21% BTW).