Jetzt zum Verkauf

Endlich eine gute Nachricht für unsere Buitenplaats-Fans!

Zur Zeit steht noch ein Chalet (67) zum Verkauf.

Wenn Sie mehr Informationen über diese Immobilien, die Konditionen, die Mieteinnahmen und mehr haben möchten, schicken wir Ihnen diese gerne zu.

 

Buitenplaats 67

Zu verkaufen Buitenplaats 67

De modern ontworpen en ingerichte Buitenplaats 67 is geschikt voor 6 personen en 75m2 groot. De grote raampartijen brengen veel licht en brengen daarmee letterlijk de natuur naar binnen. Het chalet in 2018 gebouwd met zoveel mogelijk duurzame materialen. Er is een ruime hal met toegang tot de slaapkamers, woonkamer met keuken en berging. De openslaande deuren brengen je direct op het ruime, houten vlonder terras dat op het zuiden gelegen is. Er is een windscherm waardoor je ook bij een stevige Zeeuwse wind lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is compleet ingericht en voorzien van een vaatwasser, combi-magnetron-oven, gaskookplaat met afzuigkap en ruime koelkast met vriezer. Er zijn drie slaapkamers met voldoende kastruimte. De beide badkamers hebben een douche, wastafelmeubel, toilet en design-radiator.  Aan de achterzijde van het chalet is de berging met kastruimte waarin de CV ketel, wasmachine, ed. zijn. De tuin is 300m2 groot en volledig omheind.
Bekijk hier alle foto's van Buitenplaats Oudendijke.

Het chalet wordt geleverd inclusief de inboedel (excl. witte kast in woonkamer) en is per direct beschikbaar.

De minimale verkoopprijs voor Buitenplaats 67 bedraagt EUR 189.000 (incl. 21% BTW).

Buitenplaats 35

Unter Vorbehalt verkauft Buitenplaats 35

Unter Vorbehalt verkauft Buitenplaats 35
 

Buitenplaats 35
is een mooi gelegen chalet met een ruim uitzicht. Het 4 persoons chalet van 60m2 groot is gebouwd in 2017. Het heeft een ruime hal met toegang tot de woonkamer met keuken. Er is een gas-haard en er zijn openslaande deuren naar het zuidelijk gelegen houten vlonder terras van 37m2. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten. De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat met RVS afzuigkap en ruime koelkast met vriesvak. Er zijn 2 slaapkamers met voldoende kastruimte. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafelmeubel, er is een apart toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine ed.
De foto's van Buitenplaats 35 bekijk je hier

Het chalet is altijd verhuurd geweest en wordt verkocht inclusief alle inboedel. Dat wordt in de herfstvakantie direct genieten!

De minimale verkoopprijs voor Buitenplaats 35 bedraagt EUR 155.000 (incl. 21% BTW)

Buitenplaats 34

Erfolgreich Verkauft Buitenplaats 34

Buitenplaats 34
is een 4 persoons chalet van 48m2 groot uit 2018. Deze buitenplaats heeft een gezellige middenwoonkamer met openslaande deuren die toegang geven tot het zuidelijk gelegen houten vlonder terras. Een windscherm zorgt ervoor dat je ook bij een stevige bries lekker buiten kunt zitten.  De moderne keuken is voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast met vriesvak . Er zijn twee slaapkamers met voldoende kastruimte. De ruime badkamer heeft een douche, wastafelmeubel en toilet. Aan de achterzijde van het chalet is de berging met CV ketel, wasmachine-aansluiting ed. De berging is ook van binnenuit te bereiken.
Het chalet wordt verhuurd en verkocht inclusief alle inboedel. Het is per direct beschikbaar. 

Bekijk hier foto's buitenplaats 34.

De minimale verkoopprijs voor Buitenplaats 34 bedraagt EUR 145.000 (incl. 21% BTW).