Fietsverhuur

Wil je tijdens je verblijf bij ons een fiets huren? Dat kan! Bij de receptie zijn onze stoere fietsen beschikbaar. De fietsen zijn er in 3 maten en hebben 7 versnellingen. Ze hebben een lage opstap doordat de stang van het frame laag zit, en zowel voor als achter een bagagedrager. 
Er is een ruim aanbod aan kinderfietsen. Ook zijn er elektrische fietsen en bakfietsen, kinderzitjes, kinder- en hondenaanhangers te huur. 

Fietsen huren
Ga lekker een rondje over het eiland fietsen langs akkers en door natuurgebieden, naar pittoreske dorpjes en monumentale stadjes.

Wil je zeker zijn van een huurfiets tijdens je verblijf op Buitenplaats Oudendijke?

Laat het ons weten en geef je wensen door. 

Tarieven fietsverhuur

Fietsen reserveren

Fietsroutes en interessante bezienswaardigheden op Schouwen-Duiveland

Zeeland is benoemd als 5 sterren fietsprovincie, het hoogst haalbare niveau, door het landelijk Fietsplatform. De kwaliteit van de routes is getest op:

 • Fietsknooppuntensysteem
 • Bezienswaardigheden langs de route
 • Toegankelijkheid van de fietsroute
 • Informatie en fietscafés langs de route.

Het Zeeuwse fietsknooppunten-netwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Je kunt zelf je route samenstellen of kiezen uit verschillende routes op Schouwen-Duiveland, zoals:

 • De Kloosterroute, fietsend op zoek naar verdwenen kloosters
 • De monumentale route, langs monumenten
 • De kreeftenroute, langs de waterlijn van de Oosterschelde
 • Door de duinen van Schouwen-Duiveland  
 • Kindvriendelijke fietsroutes op de Kop van Schouwen

Bij de receptie van Buitenplaats Oudendijke is een kaart verkrijgbaar met alle fietsknooppunten van het eiland Schouwen-Duiveland. Ook hebben we twee leuke routes voor je uitgezet.

Westerschouwen heeft één van de mooiste Mountainbike routes van het land, dat vinden ook de bezoekers van de site MTB.  De route, met een lengte van 7 kilometer, is uitgezet door Mountainbikevereniging X-Treme. Het parcours stelt hoge eisen aan je vaardigheden op de fiets en ligt op het meest westelijke puntje van het eiland in het bos-, strand- en duingebied De Domeinen.
Of geniet van een avontuurlijke tocht door Noord-Beveland. De routes gaan door 7 bosjes, 2 inlagen, een pontje, singletracks, schelpenpaden, grindpaden, waterpartijen, dijken en kreken. Noord-Beveland heeft maar liefst een 75 kilometer lang mountainbikenetwerk.

De gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Veere en Westvoorne zijn benoemd tot de beste duurzame natuurbestemmingen wereldwijd, oftewel the Best of Nature. In dit kustrijke gebied vind je een overdaad aan natuur waarin je nog echt tot rust komt. Je kunt er zeehonden, bruinvissen, herten, bevers, wilde fjordenpaarden, flamingo’s en andere bijzondere dieren spotten.

 • Happen en Trappen: Een dag lang fietsen in de prachtige omgeving en een heerlijk hapje eten bij 5 verschillende restaurants.
 • Rondje Oosterschelde: een aanlokkelijk rondje langs het water met als hoogtepunten de 5 km lange Zeelandbrug en de wereldberoemde Oosterscheldekering.
 • Fietsmysterie op Schouwen-DuivelandEen fietsmysterie is een soort escaperoom maar dan in de buitenlucht. Geschikt voor volwassenen die houden van een uitdaging,  fietsen, puzzels en raadsels.

Bekijk hier onze fietsvoorwaarden