Fietsverhuur

Wil je tijdens je verblijf bij ons een fiets huren? Dat kan! Bij de receptie zijn fietsen beschikbaar. De fietsen zijn er in 3 maten en hebben 7 versnellingen. Ze hebben een lage opstap doordat de stang van het frame laag zit, en zowel voor als achter een bagagedrager. 
Er is een ruim aanbod aan kinderfietsen. Ook zijn er elektrische fietsen, bakfietsen, kinder- en hondenaanhangers te huur. 

Fietsen huren

Ga lekker fietsen op Schouwen-Duiveland langs de natuurgebieden, pittoreske dorpjes en monumentale routes.

Wil je zeker zijn van een huurfiets tijdens je verblijf op Buitenplaats Oudendijke?

Laat het ons weten en geef je wensen door. 

 

Fietsen reserveren

Tarieven fietsverhuur 

Fietsroutes en interessante bezienswaardigheden op Schouwen-Duiveland

Zeeland is benoemd als, 5 sterren fietsprovincie, het hoogst haalbare  niveau, door het landelijk Fietsplatform. De kwaliteit van de routes is getest op:

  • Fietsknooppuntensysteem
  • Toegangelijkheid van de fietsroute
  • Informatie en vele fietscafés langs de route

Het Zeeuwse fietsknooppunten-netwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Je kunt zelf je route samenstellen of kiezen uit verschillende routes op Schouwen-Duiveland:

  • De Kloosterroute, fietsen langs verdwenen kloosters
  • De monumentale route, fietsen langs monumenten
  • Kreeftenroute, fietsen langs de waterlijn van de Oosterschelde
  • Door de duinen van Schouwen-Duiveland fietsen
  • Kindvriendelijke fietsroutes op de Kop van Schouwen

Bij de receptie van Buitenplaats Oudendijke hangt een kaart met alle fietsknooppunten van het eiland Schouwen-Duiveland.

Westerschouwen heeft één van de mooiste Mountainbike routes van het land, dat vinden de bezoekers van de site MTB.  De route, met een lengte van 7 kilometer is uitgezet door Mountainbikevereniging X-Treme. Het parcours stelt hoge eisen aan je vaardigheden op de fiets en de  ligt op het meest westelijke puntje van het eiland in een bos-, strand- en duingebied.

De gemeenten Goeree-Overflakkee, Schouwen-Duiveland, Veere en Westvoorne zijn benoemd tot de beste duurzame natuurbestemming wereldwijd, oftewel the Best of Nature. In dit kustrijke gebied vind je een overdaad aan natuur waarin je nog echt tot rust komt. Je kunt er zeehonden, bruinvissen, herten, bevers, wilde fjordenpaarden, flamingo’s en andere bijzondere dieren spotten.

  • Happen en Trappen: Een dag lang fietsen in prachtige omgeving en heerlijk hapje eten bij 5 verschillende restaurants.
  • Rondje Oosterschelde: een aanlokkelijk rondje langs het water met als hoogtepunten de Zeelandbrug en Oosterscheldekering.

Huurvoorwaarden fietsverhuur Buitenplaats Oudendijke