Auto en parkeren

Autovrij

Om ons vakantiepark zo rustig en veilig mogelijk te houden, proberen we het aantal verkeersbewegingen zo klein mogelijk te houden. Je kunt de auto daarom niet in de tuin bij je chalet parkeren. Er zijn vijf ruime parkeerlocaties. Hierdoor is er altijd een parkeerplaats op loopafstand van je chalet. Heb je veel bagage of zijn je boodschappen zwaar? Dan kun je gratis gebruik maken van een van de "Buitenplaats" bagage-karretjes.

Oplaadstation voor elektrische auto's

Het is goed om te weten dat het bij Buitenplaats Oudendijke mogelijk is om de accu van je elektrische of hybride auto op te laden. Ons laadstation heeft 2 contactdozen en er kunnen daardoor 4 auto’s tegelijk laden.  Het laadstation is opgenomen in het netwerk van publieke laadstations. Het heeft ‘Mennekes’ contactdozen (Type 2). Dit is de standaard in Europa. 

De gebruiker dient een interoperabele laadpas te gebruiken. Iedere E-rijder die niet alleen thuis laadt heeft zo'n pas.

Reizen met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Voor de snelste route met openbaar vervoer kies dan als bestemming/halte: Ellemeet Dorp of Scharendijke met bus 134. Vanaf deze dorpen is het ca. 1 km lopen naar de Buitenplaats. 

Adres: Buitenplaats Oudendijke, Weelweg 12A, 4323 NA  Ellemeet