Auto en parkeren

Autovrij

Om ons vakantiepark zo rustig en veilig mogelijk te houden, proberen we het aantal verkeersbewegingen zo klein mogelijk te houden. Je kunt de auto daarom niet in de tuin bij je chalet parkeren. Er zijn vijf ruime parkeerlocaties. Hierdoor is er altijd een parkeerplaats op loopafstand van je chalet. Heb je veel bagage of zijn je boodschappen zwaar? Dan kun je gratis gebruik maken van een van de "Buitenplaats" bagage-karretjes.

Oplaadstation voor elektrische auto's

Het is mogelijk om bij Buitenplaats Oudendijke de accu van je elektrische of hybride auto op te laden. We beschikken over 2 laadstations, waarbij elk station 2 auto's tegelijkertijd kan opladen. Deze laadstations bevinden zich op de eerste parkeerplaatsen bij de ingang. Ze maken deel uit van het netwerk van openbare laadstations en zijn uitgerust met 'Mennekes'-contactdozen (Type 2), de standaard in Europa.

Om het laadstation te gebruiken, is een interoperabele laadpas vereist. Iedere bestuurder van een elektrische auto die niet uitsluitend thuis laadt, beschikt over zo'n pas.

Overbodig te melden dat het niet is toegestaan auto's te laden vanuit een chalet of onze laadpunten voor de elektrische grasmaaiers.

Reizen met het openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Voor de snelste route met openbaar vervoer kies dan als bestemming/halte: Ellemeet Dorp of Scharendijke met bus 134. Vanaf deze dorpen is het ca. 1 km lopen naar de Buitenplaats. 

Adres: Buitenplaats Oudendijke, Weelweg 12A, 4323 NA  Ellemeet