Algemeen

Op zoek naar rust en ruimte in het Zeeuwse land

Buitenplaats Oudendijke ligt midden in het Zeeuwse land, met weidse vergezichten, prachtige wolkenluchten en een overdaad aan natuur om je heen. De prachtige stranden langs de Noordzee en aan de Brouwersdam zijn vlakbij.

De Buitenplaats is 365 dagen per jaar geopend.  Je kunt hier dus zomer en winter genieten van het Zeeuwse buitenleven. Heerlijk ontspannen aan het strand terwijl de kinderen een zandkasteel bouwen of lekker actief bezig zijn in de omringende landelijke omgeving. Met duinen, bos, strand en uitgestrekte polders is Zeeland verrassend veelzijdig én een gewilde vakantiebestemming. Er zijn dan ook veel voorzieningen die je verblijf hier nòg leuker maken, zoals een uitgebreid fietsnetwerk, een geweldige surf-/kitespot aan de Brouwersdam, prachtige wandelroutes, een mountainbikeroute door het bos, ruiterpaden, het klimbos in Haamstede, pittoreske dorpjes en monumentale stadjes waar 's zomers altijd wat te doen is én een keur aan horecazaken waar je kunt genieten van Zeeuwse specialiteiten. 

Het is bijna te veel om op te noemen, maar we hebben enkele tips voor je verzameld.

Raum und Ruhe Mai 2020

Een heerlijke vakantie in Zeeland, een oase van rust

Wil je er lekker een paar dagen op uit? Zoek ontspanning op vakantie in je eigen (Zee)land.

Ontdek onze authentieke dorpjes, zoals het groenste dorp van Nederland: Dreischor met haar prachtige ring rond de kerk en wijnboerderij De Klein Schorre. Of het uitgaansdorp Renesse met haar vele gezellige terrassen. Bezoek de smalstad Brouwershaven met de imposante Sint Nicolaaskerk en gezellige haven. Een bezoek aan monumentenstad Zierikzee mag natuurlijk niet ontbreken, de havens, leuke winkeltjes en schitterende monumentale gebouwen, zoals drie stadspoorten, weten elke bezoeker te charmeren.

Over de Stormvloedkering rijd je in korte tijd naar Veere, Domburg en zelfs Antwerpen.

 

Vakantie zonder zorgen

Buitenplaats Oudendijke, een idyllische plek met veel groen, de plaats voor onthaasting, rust en genieten van de ruimte om je heen. 

Je kunt hier ontspannen en genieten van de groene omgeving in al onze vrijstaande vakantiewoningen. Met elke dag een nieuwe uitdaging om Zeeland te ontdekken.