Extra

Buitenplaats Oudendijke is een vakantiepark met 89 buitenplaatsen. Bijna de helft hiervan is te huur. Het park is in 2013 aangelegd en is zeer ruim opgezet, groen en kindvriendelijk. Aan de zuidkant bevindt zich de bloemen-pluk-tuin en groentetuin. Aan de westkant kun je niet alleen voetballen en volleyballen maar ook de pony's in de dierenweide bekijken. 
Voor vragen kun je terecht bij de receptie.

Gratis WIFI vanaf 50 Mbps

Elke huisje heeft een eigen WIFI-router en daardoor is een hoge WIFI-snelheid van 50 Mbps gegarandeerd. Gebruik is onbeperkt en gratis bij huur van een van onze chalets. 

Speeltuin

In de speeltuin kun je springen op de trampolines, een wedstrijd spelen op de pingpong-tafel of lekker bouwen in onze bouwplaats. Uiteraard ontbreekt een speelhuisje en zandbak voor de allerkleinsten niet. Aan de noordkant is een kabelbaan over het water en zijn er echte waterpompen. Bij de receptie vind je het voetbalveld en volleybalveld. 

Op het park zijn skelters aanwezig die door de kinderen gratis gebruikt kunnen worden. 's Avonds graag weer terugzetten bij de receptie zodat alle kinderen ze kunnen terugvinden! 

Pluktuinen

Zelf plukken!

Aan de rand van het park liggen een bloemen-pluk-tuin en een groentetuin.

Pluk hier je groenten en kruiden om lekker mee te koken!
Je kunt natuurlijk ook je chalet opfleuren met een zelf geplukt boeket.

Gebruik van de tuinen is gratis voor gasten.

Supermarkt op fietsafstand

Op Buitenplaats Oudendijke vind je geen restaurant of supermarkt.
In Scharendijke is een grote Plus Supermarkt gevestigd. Deze is op fietsafstand (2 km) te bereiken.
In Burgh-Haamstede (11 km) is een grote Albert Heijn gevestigd. Hier vind je ook een Gall&Gall en Etos.
Beide supermarkten hebben een groot parkeerterrein en parkeren is gratis. 
 

Fietsverhuur

Wil je een fiets huren?

Bij Buitenplaats Oudendijke hebben we fietsen te huur. Waar? Bij de receptie. Er zijn verschillende maten, en er is ook een ruim aanbod aan kinderfietsen. We hebben ook elektrische fietsen en elektrische bakfietsen te huur. Ideaal voor een rondje met de hond of met de kinderen!

Meer informatie op de fietsverhuur-pagina.