Een klassieke Margherita of lekker met vier kazen.
Pizza’s kun je beleggen zoals je dat zelf het lekkerst vindt. We inspireren je graag met een paar van onze favorieten.
Ken je klassiekers:
- Margherita
Tomatensaus, mozzarella, verse basilicum, scheutje olijfolie - Prosciutto e Rucola
Tomatensaus, mozzarella, parmaham, rucola, Parmezaanse kaas
(Leg de ham en rucola pas na het bakken op de pizza!) - Quattro Formaggi
Mozzarella, gorgonzola, Parmezaanse kaas, taleggio of brie
(Gebruik geen tomatensaus maar een witte basis.)
Lekker fris met groenten:
- Gegrilde groenten
Tomatensaus, mozzarella, gegrilde courgette, paprika, rode ui, zwarte olijven - Paddenstoelen & truffel
Witte saus (room/crème fraîche), mozzarella, gebakken paddenstoelen, drupje truffelolie - Feta & spinazie
Witte saus, spinazie, rode ui, feta, pijnboompitten
Voor de vleesliefhebbers:
- Salami piccante
Tomatensaus, mozzarella, pittige salami, chiliolie - BBQ chicken
BBQ-saus als basis, kipreepjes, rode ui, maïs, mozzarella - Spek & ei (ook lekker als ontbijt of brunchpizza!)
Tomatensaus, mozzarella, gebakken spek, ei (breek rauw bovenop en bak mee)
Voor de durfals onder ons:
- Peer & gorgonzola
Witte saus, mozzarella, plakjes peer, gorgonzola, walnoten, honing - Pompoen & geitenkaas
Pompoenpuree als basis, geitenkaas, rode ui, rozemarijn - Tonijn & citroen
Tomatensaus, mozzarella, tonijn (uit blik), dunne citroenrasp, kappertjes
Tip:
Laat je gasten of gezin zelf combinaties maken met een “pizza build-your-own”-avond. Zet bakjes met toppings klaar, laat iedereen een bolletje deeg uitrollen en bakken maar. Zo wordt eten een echte vakantie-ervaring.