Welkom

Welkom op Buitenplaats Oudendijke!

Beste gasten,

We hopen dat jullie gaan genieten van een heerlijk verblijf op onze Buitenplaats in Ellemeet, de plaats van het voormalige dorp Oudendijke.

Ons kleinschalige vakantiepark ligt op slechts een paar kilometer van de zee en stranden temidden van de Polder Schouwen. Over de akkers kun je kilometers ver weg kijken en dan de Dikke Toren of windmolens van Zierikzee zien. We hopen dat jullie tot rust komen door te kijken naar de prachtige vergezichten, de wolken, de sterren en al het goede wat de natuur te bieden heeft.

De royale tuinen en het ruime openbare groen maken onze Buitenplaats tot een plaats waar je van je vakantie kunt genieten.

Met de fiets kun je de duinen en de prachtige dorpjes van Schouwen-Duiveland ontdekken terwijl je onderweg heerlijke verse producten kunt kopen. Op de brede stranden kun je eindeloos wandelen of zandkastelen bouwen.

Geniet van elkaar, speel buiten van de vroege ochtend tot de late avond, pluk een boeketje bloemen voor op tafel, lees een mooi boek of haal kruiden en groenten uit de moestuin om mee te koken. Bij ons vind je geen geplande verrassingen of gebaande paden. Hier geniet je van wat de dag je brengt.

Wij wensen jeĀ een fijn en ontspannen verblijf!

Met vriendelijke groet,

Team Buitenplaats Oudendijke