Vertrek

Helaas , de vakantie is bijna voorbij

Willen jullie op de dag van vertrek niet haasten, dan is het soms mogelijk om later (uiterlijk 12.00 uur) uit te checken. De kosten hiervan bedragen € 25. Dit kan uiteraard alleen in overleg met de receptie.

Willen jullie het chalet netjes achter laten? We verwachten dat de vaatwasser leeg is en de afwas is gedaan, de BBQ na gebruik is schoongemaakt,  de prullenbakken geleegd zijn en het afval is weggebracht
Voor het niet schoon achterlaten van de BBQ brengen wij  €25,- schoonmaakkosten in rekening.

Voor het inladen kun je eventjes op de weg dichtbij je chalet parkeren. Denk je aan ons gras?! Ook kun je weer gebruik maken van onze handige bagagekarretjes, deze staan meestal bij de parkeerplaatsen.

Het is belangrijk om bij vertrek de deur met het codeslot niet op slot te draaien met de sleutel. Je kunt de deur gewoon dicht doen. De sleutel kun je voor 10.00 uur inleveren bij de receptie. Als we er (even) niet zijn kun je de sleutel in de zwarte brievenbus doen. De borg wordt binnen 2 weken na vertrek aan je overgemaakt als het chalet in goede staat is opgeleverd.

Indien je fietsen bij ons hebt gehuurd, kun je deze op slot bij de receptie zetten en de sleutels bij ons afgeven of in de zwarte brievenbus doen.