Verkoop

Hierna vind je het actuele aanbod van gebruikte chalets. Het is - afhankelijk van de beschikbaarheid van een vrij kavel - ook mogelijk om een nieuw chalet te kopen. Informatie over nieuwe chalets vind je onderaan deze pagina. 

Verkocht Buitenplaats 40

Te Koop Buitenplaats 40

Dit chalet uit 2017 heeft een woonoppervlak van 52 m2. Het is geschikt voor vier personen en het heeft twee slaapkamers en een badkamer met inloopdouche en toilet. De keuken/ woonkamer heeft openslaande deuren naar het terras. Er is een inpandige berging.
Het chalet wordt momenteel verhuurd en wordt verkocht  incl. meubelen en inventaris. Foto’s zijn te zien op de verhuurpagina. Eigen gebruik is mogelijk maar u kunt het ook via ons verhuren.

Vraagprijs € 120.000- incl. 21% BTW (deze is te verrekenen in geval van verhuur). Huurrecht van de kavel loopt tot 2042. Aanvaarding in overleg.

Vragen? neem contact met ons op.

Nieuw chalet

De chalets zijn speciaal voor Buitenplaats Oudendijke ontworpen door WTS Architecten uit Vlissingen. Ze worden in opdracht gebouwd door Duntep uit Staphorst. Moderne architectuur met een knipoog naar de Zeeuwse tradities. Voor de kleuren hebben we ons laten inspireren door het landschap en er is gewerkt met natuurlijke en duurzame materialen. De houten kozijnen, gevelbekleding en het terras geven de chalets een natuurlijke uitstraling en het dak van duurzame leien zorgt voor een eigentijdse en luxe aanzien.

De chalets worden compleet opgeleverd, met alle comfort die u zich kunt wensen. Een woonkamer met openslaande deuren naar een ruim aansluitend terras. Een complete keuken met vaatwasser, combi-magnetron, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast. De badkamer heeft een ruime douche met wastafelmeubel en designradiator. Standaard is er een apart toilet. De twee of drie slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten. In de inpandige berging is voldoende opbergruimte. Uiteraard zijn de chalets uitgerust met CV, TV en internetaansluiting.

De chalets zijn in diverse varianten en twee kleurstellingen verkrijgbaar. Er is een ruim optiepakket, zodat we specifieke wensen van kopers met betrekking tot de inrichting (zoals kleur, materialen) en de indeling (zoals de opstelling van de keuken en het aantal slaapkamers) kunnen realiseren. Ook de buitenkant van het chalet kunt u deels zelf invullen, bijvoorbeeld met meer of juist minder glas. Zolang het past binnen het concept van de architect, is er van alles mogelijk.

Verhuren

Buitenplaats Oudendijke biedt u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. U geeft van tevoren aan wanneer u uw chalet zelf wilt gebruiken. In de overige perioden kunnen wij op professionele wijze de verhuur, schoonmaak, administratie en overige zaken voor u verzorgen.

Het is financieel aantrekkelijk om uw chalet te verhuren. U kunt de totale BTW van de aankoop terugvorderen, waardoor uw netto-investering  21% lager is dan wanneer u uw vakantieverblijf alleen voor eigen gebruik aanwendt. Als u besluit uw chalet te verhuren, kunt u bij ons terecht voor uitgebreidere informatie.