Verkoop

Hierna vind je het actuele aanbod van gebruikte chalets. Het is - afhankelijk van de beschikbaarheid van een vrij kavel - ook mogelijk om een nieuw chalet te kopen. Informatie over nieuwe chalets vind je onderaan deze pagina. 

Zu verkaufen: Buitenplaats 2

Te Koop Buitenplaats 2

Dit chalet uit 2012 heeft een woonoppervlak van 55 m2. Het heeft twee slaapkamers en badkamer met apart toilet. De keuken/ woonkamer heeft een gas-openhaard en openslaande deuren naar het terras. Inpandige berging. 
Het chalet wordt momenteel verhuurd. Foto's zijn te zien op de verhuurpagina. Eigen is gebruik mogelijk maar u kunt het ook via ons verhuren. Vragen? neem contact op.

Vraagprijs € 105.000,-. Huurrecht van de kavel loopt tot 2039.

Nieuw chalet

De chalets zijn speciaal voor Buitenplaats Oudendijke ontworpen en gebouwd met oog voor de omgeving. Moderne architectuur met een knipoog naar de Zeeuwse tradities. Voor de kleuren hebben we ons laten inspireren door het landschap en er is gewerkt met natuurlijke en duurzame materialen. De houten kozijnen, gevelbekleding en het terras geven de chalets een natuurlijke uitstraling en het dak van duurzame leien zorgt voor een eigentijdse en luxe aanzien.

De chalets worden compleet opgeleverd, met alle comfort die u zich kunt wensen. Een woonkamer met openslaande deuren naar een ruim aansluitend terras. Een complete keuken met vaatwasser, combi-magnetron, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast. De badkamer heeft een ruime douche met wastafelmeubel en designradiator. Standaard is er een apart toilet. De twee of drie slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten. In de inpandige berging is voldoende opbergruimte. Uiteraard zijn de chalets uitgerust met CV, TV en internetaansluiting.

De chalets zijn in diverse varianten en twee kleurstellingen verkrijgbaar. Er is een ruim optiepakket, zodat we specifieke wensen van kopers met betrekking tot de inrichting (zoals kleur, materialen) en de indeling (zoals de opstelling van de keuken en het aantal slaapkamers) kunnen realiseren. Ook de buitenkant van het chalet kunt u deels zelf invullen, bijvoorbeeld met meer of juist minder glas. Zolang het past binnen het concept van de architect, is er van alles mogelijk.

Verhuren

Buitenplaats Oudendijke biedt u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. U geeft van tevoren aan wanneer u uw chalet zelf wilt gebruiken. In de overige perioden kunnen wij op professionele wijze de verhuur, schoonmaak, administratie en overige zaken voor u verzorgen.

Het is financieel aantrekkelijk om uw chalet te verhuren. U kunt de totale BTW van de aankoop terugvorderen, waardoor uw netto-investering  21% lager is dan wanneer u uw vakantieverblijf alleen voor eigen gebruik aanwendt. Als u besluit uw chalet te verhuren, kunt u bij ons terecht voor uitgebreidere informatie.