Markten in Zeeland

Markten in de buurt

Is er een markt in de buurt?

Ja, er zijn ook markten in de buurt.  De geuren en kleuren komen je tegemoet. Verse groente of fruit. Direct van het land. Vis, zo uit de zee. Heerlijke zoetigheden. Allemaal vers en veelal ambachtelijk bereid.  Kom kijken en proeven. Strijk neer op een terrasje. Geniet!

Benieuwd naar een overzicht? Dit zijn de weekmarkten in de buurt:

  • Woensdag - Renesse (09:00-13:00),
  • Donderdag - Zierikzee (09:00-12:00)
    en ietsje verder:
  • Zaterdag - Goes, Middelburg, IJzendijke (08:00 tot 12:00), Veere, Wemeldinge (08:00-12:30)

Er zijn nog meer markten in Zeeland waar je heerlijk kunt struinen en shoppen.

Hieronder vind je een aantal leuke markten in Zeeland:

  1. Vlissingense weekmarkt: Deze markt vindt elke vrijdag plaats op het Bellamypark in Vlissingen. Je vindt er een divers aanbod aan groente, fruit, vis, kaas, bloemen en kleding.

  2. Zeeuwse markt in Middelburg: Op donderdagen in juli en augustus wordt er op de Markt in Middelburg een Zeeuwse markt georganiseerd. Je kunt er onder andere streekproducten, kleding, sieraden en souvenirs kopen.

  3. Vismarkt in Yerseke: In Yerseke vindt elke woensdag een vismarkt plaats op de Havendijk. Hier kun je verse vis kopen, rechtstreeks van de visafslag.

  4. Boerenmarkt in Goes: Elke eerste zaterdag van de maand is er een boerenmarkt op de Grote Markt in Goes. Hier kun je terecht voor verse streekproducten, zoals groente, fruit, kaas en vlees.

  5. Vismarkt in Philippine: Philippine staat bekend om haar mosselen en elke donderdagochtend is er een vismarkt op het Marktplein. Hier kun je naast mosselen ook andere verse vis kopen.

Dit zijn slechts een aantal markten in Zeeland, er zijn er nog veel meer te ontdekken!