Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen Buitenplaats 67

Internet
In alle chalets is gratis wifi aanwezig. 
De inloggegevens van Buitenplaats 67 zijn:
Naam netwerk:   067
Wachtwoord:      RenJ2018

Oven
Zet de functieknop (links) van de oven op de gewenste ovenfunctie. Draai de knop voor de temperatuur (rechts) om de temperatuur in te stellen. Om het apparaat uit te schakelen draai je de functieknop op de “0”.

Magnetron
Draai aan de functieknop (links) van de oven om de magnetronfunctie te selecteren. Het display vertoont het standaardvermogen en een standaardtijd. Druk op de knop met het magnetronsymbool en draai aan de knop voor instelling van de temperatuur (rechts) om het magnetronvermogen aan te passen (in stappen van 100W). Druk op het kloksymbool en dan op +/- om de bereidingsduur in te stellen. Het apparaat gaat na enkele seconden automatisch werken. Het apparaat schakelt vanzelf uit bij het openen van de deur. Door op de magnetronknop te drukken, gaat het apparaat verder tot de ingestelde tijd is verstreken. Als de ingestelde tijd is verstreken, klinkt er een geluidssignaal en schakelt het apparaat vanzelf uit. Draai de functie knop na gebruik weer op “0”.   

Let op: Schakel het apparaat nooit in zonder voedsel er in.

Combinatie functie
Selecteer een ovenfunctie, in het scherm verschijnt de standaardtemperatuur die vervolgens met de rechterknop gewijzigd kan worden naar de gewenst temperatuur. Schakel de magnetronfunctie in (zie boven). Als de ingestelde tijd is afgelopen klinkt een geluidssignaal en schakelen de oven- en magnetronfunctie vanzelf uit. Draai de functieknop na gebruik weer op ‘0’.

Vaatwasser
Doe eerst vaatwasmiddel in de vaatwasser, druk op de aan-knop (links), vervolgens kan aan de rechterzijde een programma worden geselecteerd. Sluit de deur en het programma start vanzelf. Zodra het programma gereed is, klinkt een geluidssignaal. Druk op de linker aan/uit-knop om de vaatwasser uit te zetten.

CV en thermostaat
In deze woning bevindt zich een slimme en milieubewuste thermostaat. De temperatuur die de thermostaat weergeeft, is de ruimte-temperatuur. Door aan de thermostaat te draaien, kan de gewenste temperatuur ingesteld worden, deze knippert even en geeft vervolgens weer de ruimtetemperatuur aan. De maximale temperatuur is 23°C.

Om het milieu te sparen zal de CV niet branden als de deuren open staan. Ook zal de temperatuur naar beneden worden bijgesteld als er in de woonkamer geen beweging te zien is. In de ochtend zal de verwarming weer gaan branden als er beweging in de woonkamer is. De radiatoren bij vertrek graag open laten en niet dicht draaien.

BBQ
Is de BBQ gebruikt? Wij stellen het op prijs als deze schoon wordt achter gelaten (vergeet het rooster niet). Geen zin om schoon te maken? Wij doen het graag, de kosten hiervoor zijn € 25,00. 

Toilet
We verzoeken dringend geen vochtig toiletpapier, zakdoekjes, maandverbanden, tampons, etensresten of iets dergelijks in het toilet te gooien. Dit leidt tot verstoppingen.