Informatie en service

Extra informatie voor je verblijf op de Buitenplaats Oudendijke

Buitenplaats Oudendijke is een vakantiepark met 89 buitenplaatsen. 

Het park is in 2013 aangelegd en is zeer ruim opgezet, groen en kindvriendelijk. Aan de zuidkant bevindt zich de bloemen-pluk-tuin en groentetuin. Aan de westkant kun je niet alleen voetballen en volleyballen maar ook de pony's in de dierenweide bekijken. Voor vragen kun je terecht bij de receptie.

 

Gratis WIFI 50 Mbps

Elke huisje heeft een eigen WIFI-router en daardoor is een hoge WIFI-snelheid van 50 Mbps gegarandeerd. Gebruik is onbeperkt en gratis bij huur van een van onze chalets. 

Oplaadstation voor elektrische auto's

Het is bij de Buitenplaats Oudendijke mogelijk om de accu van uw elektrische of hybride auto bij ons op te laden. Ons laadstation heeft 2 contactdozen en er kunnen daardoor 2 auto’s gelijktijdig laden.  Het laadstation is opgenomen in het netwerk van publieke laadstations. Het heeft het in Europa standaard type  ‘Mennekes’ contactdozen (Type 2). Betaling gaat gemakkelijk via een interoperabele laadpas, die elke  te gebruiker heeft die niet alleen thuis laadt.
 

Supermarkt op fietsafstand

Op Buitenplaats Oudendijke zelf vindt u geen restaurant of supermarkt. Op 2 km (fiets)afstand in Scharendijke is een grote Plus Supermarkt gevestigd. In Burgh-Haamstede (11 km) is een grote Albert Heijn gevestigd. Hier vindt u ook een Gall&Gall en Etos. Beide supermarkten hebben een groot parkeerterrein en parkeren is gratis. 

Lekkerder bij de boer

Rechtstreeks kopen bij de boer. Door bij een boerderijwinkel te kopen weet je wat je eet en waar het vandaan komt. Verser, lekkerder en in de buurt.  Lees hier  meer over de boerderijwinkels in de buurt van de Buitenplaats Oudendijke te Ellemeet.

Annuleringsverzekering

Je kunt gebruik maken van onze annuleringsverzekering. De kosten zijn 5,5 % van de reissom + 3,50 euro verzekeringskosten en 21% btw over het gehele bedrag. Wil je meer informatie over de annuleringsverzekering, kijk dan hier.  

Een samenvatting van de verzekering vind je in de verzekeringskaart . In de polisvoorwaarden staat uitgebreid informatie waarvoor je wel en niet verzekerd bent.