Informatie en veelgestelde vragen

Informatie en veel gestelde vragen

Ook tijdens uw vakantie blijft het landelijk advies blijft gelden: blijf op anderhalve meter afstand, vermijd drukte en blijf bij klachten thuis en laat je testen. 

Door de ruime opzet van ons park kunnen wij, in de 1,5 meter samenleving, gelukkig veilig onze gasten ontvangen. Lees hier meer over de maatregelen van Buitenplaats Oudendijke. 

Kan ik naar de Buitenplaats komen? Ja, dat kan. De Buitenplaats is geopend.

Duitsland en België hebben code rood afgekondigd voor Noord-Holland en Zuid-Holland. Geldt dit ook voor Buitenplaats Oudendijke? Nee, Buitenplaats Oudendijke ligt in de provincie Zeeland, hiervoor geldt deze reisbeperking niet.

Ik wil graag op vakantie, kan ik boeken en hoe gaat het dan verder? Ja, u kunt boeken.  Uw reservering is definitief na bevestiging van onze receptie. De eerste betaling van 50% dient binnen twee weken te worden voldaan. 

Je wilt je vakantie afzeggen vanwege maatregelen rondom het Corana-virus. Kun je dit doen en krijg je dan je vooruitbetaalde boekingssom terug? Wanneer je zelf annuleert vanwege het Corona virus,  betekent dat je een deel of het geheel  van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen volgens onze huurvoorwaarden ( lees hier meer over de huurvoorwaarden). Dit geldt ook als je niet wilt komen in verband met overheidsmaatregelen waardoor je bijvoorbeeld twee weken in quarantaine moet na een vakantie of als je geen toestemming krijgt van de werkgever om op vakantie te gaan,  

Ik wil annuleren. Hoe gaat het verder? Onze huurvoorwaarden treden dan in werking. In het kort: 
> 6 weken voor aankomst, u betaalt 30% van de reissom
< 6 weken voor aankomst, u betaalt 100 % van de reissom

Keert de annuleringsverzekering uit in geval van COVID? Dat hangt af van de omstandigheden, wij verwijzen voor meer informatie naar de pagina van: RecreatieVerzekeringen

Wat gebeurd er als Buitenplaats Oudendijke door overheidsmaatregelen moet sluiten? U krijgt dan de mogelijkheid uw vakantie om te boeken naar een later moment.

Is er nog meer informatie over de provincie Zeeland? Voor meer informatie verwijzen wij  naar website van Zeelandveilig

Staat je vraag er niet bij dan verzoeken wij deze per email aan ons te stellen. 

Zorg goed voor elkaar! Houdt afstand, zodat we met z’n allen van een welverdiende vakantie kunnen genieten.