Informatie en veelgestelde vragen

Informatie en veel gestelde vragen

Ook tijdens je vakantie blijft het landelijk advies gelden: blijf op anderhalve meter afstand, vermijd drukte en blijf bij klachten thuis en laat je testen. 

Door de ruime opzet van ons park kunnen wij, in de nieuwe 1,5 meter samenleving, gelukkig veilig onze gasten ontvangen. Lees hier meer over de maatregelen van Buitenplaats Oudendijke. 

Ik wil graag op vakantie, kan ik boeken en hoe gaat het dan verder? Ja, je kunt boeken.  Je reservering is definitief na bevestiging van onze receptie. De eerste betaling van 50% dient binnen twee weken te worden voldaan. 

Zijn de winkels, restaurants en musea geopend? Ja, alle winkels, restaurants en musea zijn geopend. Op een aantal plekken is een Corona-toegangsbewijs en/of een mondkapje verplicht. 

Je wilt je vakantie afzeggen vanwege maatregelen rondom het Corana-virus. Kun je dit doen en krijg je dan je vooruitbetaalde boekingssom terug? Als je niet naar de Buitenplaats kunt komen door officieel gepubliceerde overheidsmaatregelen waardoor je minimaal twee weken in quarantaine moet na een vakantie, kun je omboeken naar een later moment.
Wanneer je zelf annuleert vanwege het Corona virus,  betekent dat dat je een deel of het geheel van de overeengekomen prijs zal moeten betalen volgens onze huurvoorwaarden (lees hier meer over de huurvoorwaarden).

Ik wil annuleren. Hoe gaat het verder? Onze huurvoorwaarden treden dan in werking. In het kort: 
- meer dan 6 weken voor aankomst, je betaalt 30% van de reissom
- minder dan 6 weken voor aankomst, je betaalt 100 % van de reissom.

Keert de annuleringsverzekering uit bij COVID? Dat hangt af van de omstandigheden, wij verwijzen voor meer informatie naar de pagina van: RecreatieVerzekeringen

Wat gebeurt er als Buitenplaats Oudendijke door overheidsmaatregelen moet sluiten? Je krijgt dan de mogelijkheid je vakantie om te boeken naar een later moment.

Ik heb corona-gerelateerde klachten. Kan ik mij laten testen in Zeeland? Ja, dat kan. Je kunt je via de GGD op werkdagen 's morgens in Zierikzee laten testen of anders in Goes. Een afspraak maken doe je via de GGD.

Is er nog meer informatie over de provincie Zeeland? Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Zeelandveilig

Staat je vraag er niet bij dan verzoeken wij deze per email aan ons te stellen.