Actuele informatie

Actuele Informatie

Wij kunnen voorstellen dat er steeds meer vragen komen van onze gasten. Het Coronavirus raakt ons allen in het diepst van ons hart, en natuurlijk ook jou. Op dit moment is je gezondheid en de gezondheid van je geliefden het belangrijkste.

En dan wil je je niet druk maken over je vakantie, van je vakantie wil je zorgeloos genieten (inclusief de voorpret). Daarom hebben wij nu op onze website een pagina aangemaakt met actuele informatie rondom in alle rust verblijven, in de contactloze vakantiewoningen op de Buitenplaats Oudendijke

Genieten zonder in contact te komen met anderen

Contactloos verblijf met je gezin in alle rust

Je kunt met je gezin op vakantie in  je eigen (Zee)land. Genieten van een andere omgeving en heerlijk wandelen en fietsen in de Zeeuwse natuur. Hier vind je alles meren, de zee, ruime stranden maar ook bos en prachtige authentieke dorpjes.

Buitenplaats Oudendijke, een idyllische plek, de plaats voor onthaasting, rust en genieten van de ruimte om je heen.  Kun je niet wachten om op vakantie te gaan? Je kunt hier ontspannen en genieten van de natuur in onze contactloze vakantiewoningen. 

Actuele situatie voor de periode van 1 t/m 22 mei 2020

Wat betekent het voor je verblijf op de Buitenplaats Oudendijke? Meer informatie vind je hier. 

Voor meer informatie over je reservering en voorwaarden, lees hier meer.