De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Historie

Ruim veertig jaar geleden plaatste ik de eerste caravans in de toenmalige boomgaard. Het was de tijd waarin de eerste toeristen Schouwen-Duiveland begonnen te ontdekken. De boomgaard is gerooid en ook de eerste bewoners zijn bijna allemaal vertrokken. Inmiddels zijn de kinderen van toen met hun gezin bij ons te gast. Ik vind het leuk te zien dat ze terugkomen én dat mijn eigen kinderen het familiebedrijf met zoveel enthousiasme voorzetten. Ook hun uitgangspunt is om de gasten alle ruimte te geven.

Nico van de Stolpe

 

Ons idee

Als klein meisje vond ik de weidsheid van het Schouwse platteland vanzelfsprekend. Inmiddels weet ik dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is ruimte voelen en ervaren steeds mijn uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Buitenplaats Oudendijke. Ruimte voor jezelf, ruimte voor een tweede (t)huis, maar ook ruimte voor inspiratie en ontspanning. Mensen kunnen hier op een eigentijdse manier genieten van luxe en comfort, in de zuivere lucht, de stilte van het grasland en de geur van de zee. Buitenplaats Oudendijke is een plek van niets moeten, de wind door je haren voelen en op blote voeten over het gras lopen. Van liggen in het gras en kijken naar de wolken en de sterren. U bent van harte welkom!

Margreet van de Stolpe   


 

 

 

 

Laatste nieuws

In vogelvlucht 01-08-2018

In vogelvlucht

Bekijk en beleef nu Buitenplaats Oudendijke in een vogelvlucht!

De video is te bekijken op onze Facebook pagina: https://bit.ly/2KejCvj

 

 

Lees verder
Broodjes service 24-04-2018

Broodjes service

Vanaf vrijdag 27 april levert het 'Klavermeisje' dagelijks heerlijk verse broodjes bij Buitenplaats Oudendijke! 

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key