De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Historie

Ruim veertig jaar geleden plaatste ik de eerste caravans in de toenmalige boomgaard. Het was de tijd waarin de eerste toeristen Schouwen-Duiveland begonnen te ontdekken. De boomgaard is gerooid en ook de eerste bewoners zijn bijna allemaal vertrokken. Inmiddels zijn de kinderen van toen met hun gezin bij ons te gast. Ik vind het leuk te zien dat ze terugkomen én dat mijn eigen kinderen het familiebedrijf met zoveel enthousiasme voorzetten. Ook hun uitgangspunt is om de gasten alle ruimte te geven.

Nico van de Stolpe

 

Ons idee

Als klein meisje vond ik de weidsheid van het Schouwse platteland vanzelfsprekend. Inmiddels weet ik dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is ruimte voelen en ervaren steeds mijn uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van Buitenplaats Oudendijke. Ruimte voor jezelf, ruimte voor een tweede (t)huis, maar ook ruimte voor inspiratie en ontspanning. Mensen kunnen hier op een eigentijdse manier genieten van luxe en comfort, in de zuivere lucht, de stilte van het grasland en de geur van de zee. Buitenplaats Oudendijke is een plek van niets moeten, de wind door je haren voelen en op blote voeten over het gras lopen. Van liggen in het gras en kijken naar de wolken en de sterren. U bent van harte welkom!

Margreet van de Stolpe   


 

 

 

 

Laatste nieuws

Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6! 18-09-2017

Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6!

Begin september zijn er opnames gemaakt voor het programma 'Op de camping' van SBS6. Voor het item over legionella preventie is Buitenplaats Oudendijke uitgekozen om mee te werken aan dit programma. We zijn benieuwd hoe we er op staan. De uitzending is op 3 december te zien. 

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key