Buitenplaats Oudendijke, ruimte ervaren met al je zintuigen. Om je heen kijken en voelen dat je thuiskomt.  


Schouwse polder


De Zeeuwse natuur en traditie vormen de inspiratiebron van eigentijds ontspannen op Buitenplaats Oudendijke. Hier leef je met de zuivere lucht, de stilte van duinen en grasland, de geur van de zee. Om je heen is de uitgestrekte Schouwse Polder. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Op Buitenplaats Oudendijke is de natuur overal. En gaan luxe en comfort samen met duurzaamheid en respect voor het milieu.

Buitenplaats Oudendijke nodigt je uit om je verblijf op je eigen manier in te vullen. Bij ons ervaar je ruimte voor jezelf, ruimte voor een tweede (t)huis en voor inspiratie en ontspanning. Je kunt bezig zijn in de buitenlucht of je terugtrekken op je eigen plek, zonder je af te hoeven sluiten.

Rust en ruimte

Wij weten dat rust en ruimte in onze dynamische tijd niet altijd binnen handbereik zijn. Daarom is het ons doel om onze gasten op een eigentijdse manier te laten genieten van ruimte en comfort. Onze zeven hectare grote buitenplaats ademt ruimte, rust en ontspanning. De 89 plaatsen staan vrij in het landschap en de streekeigen Zeeuwse hagen bieden je de beschutting en privacy die je nodig hebt. Dat maakt Buitenplaats Oudendijke tot een plek van niets hoeven, de wind door je haren voelen en op blote voeten over het gras lopen. Van liggen in het gras en kijken naar de wolken en de sterren.

Dus verken vanuit je eigen chalet de duinen en prachtige dorpjes van Schouwen-Duiveland. Trek je terug met een boek of laat de wind je hoofd leegmaken op de stranden dichtbij. Kom buitenspelen in de natuurlijke speeltuin, proef lokale producten en haal kruiden en groenten uit de moestuin om zelf mee te koken. 

Op Buitenplaats Oudendijke vind je geen geplande verrassingen of gebaande paden. Wel ervaar je in alles aandacht voor kleine dingen, die zorgen voor een welkom gevoel van thuiskomen. Dus kies je eigen stijl voor de plek die een tweede thuis wordt. En blijf zolang je wilt.

Buitenplaats Oudendijke. Sta stil. En vind een zee van ruimte.

Laatste nieuws

Broodjes service 24-04-2018

Broodjes service

Vanaf vrijdag 27 april levert het 'Klavermeisje' dagelijks heerlijk verse broodjes bij Buitenplaats Oudendijke! 

Lees verder
Zevende plaats - Zoover Awards 2017 22-01-2018

Zevende plaats - Zoover Awards 2017

Met trots kunnen wij vertellen dat we tijdens de uitreiking van de Zoover Awards op de 7e plaats zijn geëindigd, met een 9,4! Fantastisch om in de top 10 te mogen eindigen van best scorende vakantiehuizen in Nederland! Vol passie gaan wij ook in 2018 weer aan de slag om alle bezoekers een heerlijke vakantie te bezorgen. We willen iedereen hartelijk danken voor de goede beoordelingen en graag tot ziens!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key