De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


(Bijna) alles kan

Genieten van wat de natuur te bieden heeft en bezig zijn in de buitenlucht, dat is Buitenplaats Oudendijke ten voeten uit. U haalt uw eten uit de groentetuin en een boeket bloemen voor op tafel uit de pluktuin. Rustig een boek lezen, in de tuin werken of ontspannen in de hot tub, terwijl de kinderen vlinders kijken, konijnen aaien op de kinderboerderij of spelen in de natuurlijke speeltuin. Ook de hond is welkom, want (bijna) alles kan op Buitenplaats Oudendijke.

 

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key