De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


(Bijna) alles kan

Genieten van wat de natuur te bieden heeft en bezig zijn in de buitenlucht, dat is Buitenplaats Oudendijke ten voeten uit. U haalt uw eten uit de groentetuin en een boeket bloemen voor op tafel uit de pluktuin. Rustig een boek lezen, in de tuin werken of ontspannen in de hot tub, terwijl de kinderen vlinders kijken, konijnen aaien op de kinderboerderij of spelen in de natuurlijke speeltuin. Ook de hond is welkom, want (bijna) alles kan op Buitenplaats Oudendijke.

 

Laatste nieuws

Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6! 18-09-2017

Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6!

Begin september zijn er opnames gemaakt voor het programma 'Op de camping' van SBS6. Voor het item over legionella preventie is Buitenplaats Oudendijke uitgekozen om mee te werken aan dit programma. We zijn benieuwd hoe we er op staan. De uitzending is op 3 december te zien. 

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key