De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Buitenplaats 78 Verkocht!

08-08-2017
Buitenplaats 78 Verkocht!

In dit 4-persoons-chalet met een grootte van 60m2 heeft u via de grote raampartijen een mooi uitzicht op de Schouwse polder. U kunt er het hele jaar genieten van het leven buiten. In de kleurrijke woonkamer met openslaande deuren naar een ruim en aansluitend terras, is een gas openhaard aanwezig. De keuken is compleet ingericht met vaatwasser,combi-oven en koelkast met vriesvak. 

De badkamer beschikt over een ruime douche met wastafelmeubel en designradiator. Er is een apart toilet! De twee slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten voor voldoende opbergruimte. Het chalet heeft uiteraard CV, TV en wifi. 

Buitenplaats 78 wordt op dit moment al verhuurd en heeft een aantrekkelijke verhuurrendement.

Dit chalet kost compleet ingericht EUR 107.500

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key