De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Gezocht: Schoonmaakster 5-10 uur p.w.

04-04-2017
Gezocht: Schoonmaakster 5-10 uur p.w.

Het vakantieseizoen staat voor de deur! Om al onze huisjes in deze periode weer spik en span te houden, zijn wij opzoek naar een extra schoonmaakster. Ben jij enthousiast, accuraat, klantvriendelijk en kom je uit de regio (tussen Burgh-Haamstede en Zierikzee)? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Als schoonmaakster ben je flexibel inzetbaar omdat je werkdagen afhankelijk zijn van de wisseldagen. Je werkt per week ongeveer 5 – 10 uur. Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-407889 of stuur een mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl 

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key