De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Gezocht: Schoonmaakster 5-10 uur p.w.

04-04-2017
Gezocht: Schoonmaakster 5-10 uur p.w.

Het vakantieseizoen staat voor de deur! Om al onze huisjes in deze periode weer spik en span te houden, zijn wij opzoek naar een extra schoonmaakster. Ben jij enthousiast, accuraat, klantvriendelijk en kom je uit de regio (tussen Burgh-Haamstede en Zierikzee)? Dan ben jij misschien wel degene die we zoeken. Als schoonmaakster ben je flexibel inzetbaar omdat je werkdagen afhankelijk zijn van de wisseldagen. Je werkt per week ongeveer 5 – 10 uur. Heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0111-407889 of stuur een mail naar info@buitenplaatsoudendijke.nl 

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Broodjes service 24-04-2018

Broodjes service

Vanaf vrijdag 27 april levert het 'Klavermeisje' dagelijks heerlijk verse broodjes bij Buitenplaats Oudendijke! 

Lees verder
Zevende plaats - Zoover Awards 2017 22-01-2018

Zevende plaats - Zoover Awards 2017

Met trots kunnen wij vertellen dat we tijdens de uitreiking van de Zoover Awards op de 7e plaats zijn geëindigd, met een 9,4! Fantastisch om in de top 10 te mogen eindigen van best scorende vakantiehuizen in Nederland! Vol passie gaan wij ook in 2018 weer aan de slag om alle bezoekers een heerlijke vakantie te bezorgen. We willen iedereen hartelijk danken voor de goede beoordelingen en graag tot ziens!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key