De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Binnenkijken bij onze chalets

06-10-2016
Binnenkijken bij onze chalets

Op zaterdag 15 oktober hebben we voor de laatste keer dit seizoen open huis. Je kunt dan in één van onze beschikbare chalets rondkijken, misschien vind je wel de chalet die bij u past. Na 15 oktober tot half maart is het natuurlijk ook nog mogelijk om een kijkje te nemen in onze chalets, maar dan wel op afspraak. Je kunt een afspraak maken door te bellen of te mailen:

Telefoon: 0111-407889 / 06-51073696

Mail: info@buitenplaatsoudendijke.nl

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6! 18-09-2017

Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6!

Begin september zijn er opnames gemaakt voor het programma 'Op de camping' van SBS6. Voor het item over legionella preventie is Buitenplaats Oudendijke uitgekozen om mee te werken aan dit programma. We zijn benieuwd hoe we er op staan. De uitzending is op 3 december te zien. 

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key