De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Flessendoppen, oude telefoons en cartridges gevraagd!

15-09-2016
Flessendoppen, oude telefoons en cartridges gevraagd!

Het KNGF zet zich om mensen met een beperking een beter leven te geven. Een opleiding van een hond duurt echter twee jaar, begrijpelijk kost dit veel geld. Gelukkig zetten veel donateurs en vrijwilligers zich in waardoor de opleidingen voor de honden kunnen plaatsvinden. U begrijpt dat alle hulp van harte welkom is, verzamel daarom met ons mee. De doppen, telefoons en cartridges kunnen worden ingeleverd bij de receptie.

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key