De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Flessendoppen, oude telefoons en cartridges gevraagd!

15-09-2016
Flessendoppen, oude telefoons en cartridges gevraagd!

Het KNGF zet zich om mensen met een beperking een beter leven te geven. Een opleiding van een hond duurt echter twee jaar, begrijpelijk kost dit veel geld. Gelukkig zetten veel donateurs en vrijwilligers zich in waardoor de opleidingen voor de honden kunnen plaatsvinden. U begrijpt dat alle hulp van harte welkom is, verzamel daarom met ons mee. De doppen, telefoons en cartridges kunnen worden ingeleverd bij de receptie.

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Broodjes service 24-04-2018

Broodjes service

Vanaf vrijdag 27 april levert het 'Klavermeisje' dagelijks heerlijk verse broodjes bij Buitenplaats Oudendijke! 

Lees verder
Zevende plaats - Zoover Awards 2017 22-01-2018

Zevende plaats - Zoover Awards 2017

Met trots kunnen wij vertellen dat we tijdens de uitreiking van de Zoover Awards op de 7e plaats zijn geëindigd, met een 9,4! Fantastisch om in de top 10 te mogen eindigen van best scorende vakantiehuizen in Nederland! Vol passie gaan wij ook in 2018 weer aan de slag om alle bezoekers een heerlijke vakantie te bezorgen. We willen iedereen hartelijk danken voor de goede beoordelingen en graag tot ziens!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key