De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Nieuwe naam nieuw chalet

18-06-2015
Nieuwe naam nieuw chalet

De ontwerptekeningen zijn er, dus in juli kan de bouw gestart worden van een nieuw chalet. En niet zomaar één, maar een gloednieuw model! Dat vraagt om een nieuwe naam. 
Iedereen mag via Facebook meedenken over de nieuwe naam voor dit nieuwe model. We kennen al de modellen Lessenaar en Zadeldak, bedenk jij een naam die hier perfect bij past? Wie weet win jij dan een weekendje in het nieuwe chalet!
Laat je reactie achter in het Facebook bericht en misschien zit jij binnenkort te genieten op Buitenplaats Oudendijke!

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Broodjes service 24-04-2018

Broodjes service

Vanaf vrijdag 27 april levert het 'Klavermeisje' dagelijks heerlijk verse broodjes bij Buitenplaats Oudendijke! 

Lees verder
Zevende plaats - Zoover Awards 2017 22-01-2018

Zevende plaats - Zoover Awards 2017

Met trots kunnen wij vertellen dat we tijdens de uitreiking van de Zoover Awards op de 7e plaats zijn geëindigd, met een 9,4! Fantastisch om in de top 10 te mogen eindigen van best scorende vakantiehuizen in Nederland! Vol passie gaan wij ook in 2018 weer aan de slag om alle bezoekers een heerlijke vakantie te bezorgen. We willen iedereen hartelijk danken voor de goede beoordelingen en graag tot ziens!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key