De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Nieuwe naam nieuw chalet

18-06-2015
Nieuwe naam nieuw chalet

De ontwerptekeningen zijn er, dus in juli kan de bouw gestart worden van een nieuw chalet. En niet zomaar één, maar een gloednieuw model! Dat vraagt om een nieuwe naam. 
Iedereen mag via Facebook meedenken over de nieuwe naam voor dit nieuwe model. We kennen al de modellen Lessenaar en Zadeldak, bedenk jij een naam die hier perfect bij past? Wie weet win jij dan een weekendje in het nieuwe chalet!
Laat je reactie achter in het Facebook bericht en misschien zit jij binnenkort te genieten op Buitenplaats Oudendijke!

Naar nieuwsoverzicht

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key