De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Kampeerplaats


Met 150 - 300m2 zijn alle kampeerplaatsen op Buitenplaats Oudendijke royaal en ruim te noemen. Hier heeft u uw eigen buitenplaats met beschutting en privacy door de haag van streekeigen beplanting. Uiteraard zijn water, elektra, riool, kabeltv en draadloos internet aanwezig. Er zijn plaatsen met nieuw privé sanitair voor een optimaal comfort en ons nieuwe sanitairgebouw heeft comfortabel familie sanitair.


 Bekijk hier onze tarieven

 

 

Direct reserveren

kampeerplaats met of zonder prive-sanitair boeken

Seizoensplaats

Van 1 maart tot 1 november zijn kampeerders bij ons welkom. Zo kunt u ook een heel seizoen genieten van de natuur, rust en ruimte op Buitenplaats Oudendijke. De hagen van streekeigen beplanting bieden beschutting en privacy. Uiteraard is er water, elektra, riool, kabel TV en draadloos internet aanwezig. 

Laatste nieuws

Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6! 18-09-2017

Buitenplaats Oudendijke te zien op SBS6!

Begin september zijn er opnames gemaakt voor het programma 'Op de camping' van SBS6. Voor het item over legionella preventie is Buitenplaats Oudendijke uitgekozen om mee te werken aan dit programma. We zijn benieuwd hoe we er op staan. De uitzending is op 3 december te zien. 

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key