De natuur van Schouwen-Duiveland vormt de inspiratiebron van Buitenplaats Oudendijke. De dynamiek van de seizoenen bepaalt het tempo, de kleuren van de natuurlijke omgeving maken de sfeer. Buitenplaats Oudendijke is genieten van wat de natuur te bieden heeft.
Hier leeft u letterlijk in het landschap.


Chalets
Type Polderdak

Dit 4 persoons chalet is strak, compact en comfortabel. De ruime woonkamer met aansluitend terras brengt je direct in de vakantiestemming.

Meer informatie


  <h3>Strak, compact en comfortabel</h3>

Chalets
Type Polderdak L

De grote broer van het Polderdak chalet is 60 m2 groot en ingericht voor 4 personen. Hij is beschikbaar in diverse varianten. We laten u graag de mogelijkheden zien. 

Meer informatie


  <h3>Strak, ruim en comfortabel </h3>

Chalets
Type Lessenaarsdak

Dit 4 persoons chalet is licht, ruim en modern. De natuurlijk lijkt zo de woonkamer binnen te komen.

Meer informatie


  <h3>Licht, ruim en modern</h3>

Chalets
Type Zadeldak

Een klassiek zadeldak met een moderne knipoog naar de Zeeuwse boerderijen. Comfortabel genieten voor 4 personen.

Meer informatie


  <h3>Dit 4 persoons chalet is licht, ruim en heeft een klassiek zadeldak.</h3>

Chalets
Type L-Lessenaarsdak

De moderne Lessenaar geschikt voor 6 personen, dat is maar liefst 75 m2 comfort.

Meer informatie


  <h3>Luxe, licht en ruim</h3>

Chalets
Type L-Zadeldak

Het zadeldak voor 6 of 7 personen, totaal 75m2 en eventueel met 2 badkamers verkrijgbaar.

Meer informatie


  <h3>Licht, ruim en comfortabel</h3>


De prijzen en specificaties van onze chalets:
- Polderdak
- Lessenaar/Zadeldak

De chalets zijn speciaal voor Buitenplaats Oudendijke ontworpen en gebouwd met oog voor de omgeving. Moderne architectuur met een knipoog naar de Zeeuwse tradities. Voor de kleuren hebben we ons laten inspireren door het landschap en er is gewerkt met natuurlijke en duurzame materialen. De houten kozijnen, gevelbekleding en het terras geven de chalets een natuurlijke uitstraling en het dak van duurzame leien zorgt voor een eigentijdse en luxe aanzien.

De chalets worden compleet opgeleverd, met alle comfort die u zich kunt wensen. Een woonkamer met openslaande deuren naar een ruim aansluitend terras. Een complete keuken met vaatwasser, combi-magnetron, afzuigkap, gaskookplaat en koelkast. De badkamer heeft een ruime douche met wastafelmeubel en designradiator. Standaard is er een apart toilet. De twee of drie slaapkamers zijn uitgerust met inbouwkasten. In de inpandige berging is voldoende opbergruimte. Uiteraard zijn de chalets uitgerust met CV, TV en internetaansluiting.

De chalets zijn in vier varianten en twee kleurstellingen verkrijgbaar. Er is een ruim optiepakket, zodat we specifieke wensen van kopers met betrekking tot de inrichting (zoals kleur, materialen) en de indeling (zoals de opstelling van de keuken en het aantal slaapkamers) kunnen realiseren. Ook de buitenkant van het chalet kunt u deels zelf invullen, bijvoorbeeld met meer of juist minder glas. Zolang het past binnen het concept van de architect, is er van alles mogelijk.


Verhuren

Buitenplaats Oudendijke biedt u de mogelijkheid om uw chalet te verhuren. U geeft van tevoren aan wanneer u uw chalet zelf wilt gebruiken. In de overige perioden kunnen wij op professionele wijze de verhuur, schoonmaak, administratie en overige zaken voor u verzorgen.

Het is financieel aantrekkelijk om uw chalet te verhuren. U kunt de totale BTW van de aankoop terugvorderen, waardoor uw netto-investering  21% lager is dan wanneer u uw vakantieverblijf alleen voor eigen gebruik aanwendt. Als u besluit uw chalet te verhuren, kunt u bij ons terecht voor uitgebreidere informatie.

 


Financiering

Financier uw chalet (voor een deel) via Buitenplaats Oudendijke

De aankoop van een chalet vergt een aanzienlijke investering. Het is mogelijk om (een deel van) de aankoopsom van uw chalet te financieren via Buitenplaats Oudendijke.
We maken graag een voorstel voor u op maat

Laatste nieuws

Internetsnelheid 50 Mbps 19-12-2017

Internetsnelheid 50 Mbps

Goed nieuws voor Chalet-eigenaren en huurders van een Chalet. Vanaf 1 januari 2018 gaan de downloadsnelheden omhoog. De Internetsnelheid – nu nog 40 Mbps – zal dan verhoogd worden naar 50 Mbps.
Elk Chalet heeft zijn eigen Router-modem met WiFi, dus elk Chalet krijgt de nieuwe snelheid. Voor huurders is het gebruik van WiFi gratis. 

Lees verder
Honden aan de lijn s.v.p. 20-09-2017

Honden aan de lijn s.v.p.

U weet het natuurlijk allemaal, maar toch even een reminder....Honden zijn van harte welkom op Buitenplaats Oudendijke, maar houdt u ze op het park wel aan de lijn? Alvast bedankt!

Lees verder
Zoover VVV Zeeland Recron Huislijn The Green Key